Прем’єр-міністр Данії відкладає своє весілля через саміт ЄС

“В останні місяці багато пар в Данії відклали свої весілля через пандемію коронавіруса. Прем’єр-міністр Данії Меете Фредеріксен також зробила це один раз, а потім і вдруге. Тепер їй довелося відкласти весілля в третій раз, але не через пандемію. На цей раз через надзвичайний саміт ЄС “,- повідомляє AFP.
Про це прем’єр-міністр повідомила в своєму акаунті в Facebook, де розмістила фотографію свого майбутнього чоловіка – Бо.

«Я була така щаслива, що виходжу заміж за фантастичну людину. Але, очевидно, все не може бути так просто, тому що я тепер викликана в Європейську Раду до Брюсселю, якраз в цю суботу в липні, коли ми збиралися одружитися», – написала 42-річна соціал-демократка.
«Але я повинна виконувати свою роботу і захищати інтереси Данії. Тому ми знову змінили наші плани», – додала вона. Фредеріксен разом з лідерами Нідерландів, Швеції та Австрії відстоюють тверду лінію в плані економічного відновлення Європи після пандемії.
«Найважливіше – це любов. І врешті-решт ми коли-небудь одружимося. Я буду рада сказати «так» Бо, який, на щастя, так терплячий», – додала прем’єр-міністр, яка  розлучена і має двох дітей.
Позачерговий саміт ЄС відбудеться 17 і 18 липня. Він буде проходити в Брюсселі.