Принц Гаррі і Меган Маркл залишають соцмережі

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовляються від соціальних мереж після того, як розчарувалися «ненавистю» на таких сайтах, як Facebook і Twitter.

Як повідомляє «Санді Таймс», пара відмовилася від соціальних мереж, як в особистому, так і в професійному плані в рамках своєї нової «прогресивної ролі» в США. Джерело, близьке до них, повідомив газеті, що вони «не планують» використовувати соціальні мережі для свого нового фонду Archewell Foundation і «дуже малоймовірно», що вони відновити використання платформ.

Герцог і герцогиня Сассекські, які переїхали до Каліфорнії в минулому році після раптової відмови від британських королівських обов’язків, раніше мали помітну присутність в Інтернеті. У них було понад 10 мільйонів передплатників на своєму акаунті в Instagram в Sussex Royal, де вони виступали в якості королівської сім’ї. Але пара раніше скаржилася на негативні поводження з ними в соціальних мережах, а також в британській пресі.

Меган назвала тролінг в минулому «майже невиліковним», а в 2016 році Гаррі зробив безпрецедентну заяву, засудивши «расові нюанси коментарів» і «сексизм і расизм тролів в соціальних мережах».

У минулому році вони запустили велику некомерційну організацію Archewell, відмовившись від свого бренду Sussex Royal в рамках умов відходу від монархії. У них були і інші творчі починання, такі як підписання угоди з Spotify про випуск підкастів, які розповідають «кумедні історії, що піднімають настрій».

“Пара також підписала багаторічний багатомільйонний контракт з гігантом потокового мовлення Netflix на створення «вражаючих» фільмів і серіалів. Маркл, колишня актриса, в 2020 році озвучила документальний фільм про дику природу на Disney +”, – повідомляє AFP.