Історія справжнього кохання Чарльза і Камілли

Завдяки пресі, серіалам і різним документальним фільмам стало ясно, що Чарльз і Камілла все життя любили один одного. Але чому вони не могли одружитися, якщо їх любов була взаємною? Що ж, в 1971 році, коли вони познайомилися і полюбили один одного без пам’яті, в Букінгемському палаці було просто немислимо, щоб спадкоємець корони одружився на жінці, у якої було «минуле». Вона не зовсім звичайна: її батько, полковник Шанд, згодом став впливовим бізнесменом, і саме тому його сім’я потрапила до лондонських вершків суспільства. Вона не новачок в знатних колах або королівської сім’ї, але, звичайно, вона не жила за суворими правилами королівської сім’ї, у неї були партнери і набагато більш вільне життя, ніж у самого Чарльза.

Для Єлизавети II вона була просто «непридатною», як дружина і майбутня королева Англії. Але вона підійшла в якості вічної коханки принца, і ніхто не заперечував, що вона підтримує цей королівський звичай мати коханку. Що незвично, так це те, що, на відміну від інших, у Чарльза була тільки одна коханка за все його життя, і що він дійсно любить її до такої міри, що в кінцевому підсумку вони одружилися в 2005 році, що є справді безпрецедентним жестом для королівської сім’ї. Вона розлучилася з Томом Паркером Боулзом, щоб продовжити відносини з принцом. Це був перший раз, коли спадкоємцю (сам розведений, а потім вдівець) дозволили одружуватися на розлученій жінці. Звичайно, вони повинні були піти на деякі компроміси, щоб скріпити свою любов: Камілла ніколи не стане дружиною короля і їй доведеться «погодитися» з титулом герцогині Корнуольська.

Те, що повинно було статися в 1970-х, коли почалися їхні залицяння, закінчилося в 2005 році, а в 2020 році вони більш, ніж довели, що це було правильне рішення. Вам просто потрібно подивитися на фотографії Чарльза і Камілли разом, щоб побачити, що вони щасливі, що вони дуже близькі і що … вони дуже люблять один одного. Крім того, вони становлять ідеальну пару для роботи на благо королівства: вони посли корони, і їх статус розлучених і колишніх коханців не заважає їм блискуче виконувати свою роботу.