Повторний розтин показав: Джордж Флойд був заражений коронавірусом

Джордж Флойд дав позитивний результат на COVID-19, але його легені не були порушені. Про це свідчать результати повторного розтину афроамериканця, смерть якого під час поліцейського арешту потрясла громадянське суспільство в США, а потім хвиля обурення поширилася на увесь інший світ.

“Згідно зі звітом, захворювання у Флойда протікало безсимптомно і ніяких ознак пошкодження його легенів в результаті коронавіруса не спостерігалося”, – повідомляє Fox News.

У звіті наголошується, що вірус не був причиною смерті Флойда.

Нагадаємо, що при першому розтині було встановлено, що афроамериканець помер від серцево-легеневого шоку (зупинка серця і дихання), викликаного тиском на шию під час затримання.

Заарештований співробітник поліції, що проводив затримання, Дерек Шовен, звинувачується у вбивстві. Це Шовен тримав своє коліно на шиї Флойда. Колишній співробітник поліції постане перед судом 8 червня. Вчора стало ясно, що Шовену пред’явлено більш серйозне звинувачення – вбивство другого ступеня. Раніше він був звинувачений у вбивстві третього ступеня і ненавмисному вбивстві другого ступеня.