Перша смерть від коронавірусу в США

Президент США Дональд Трамп і представники охорони здоров’я США підтвердили першу смерть від коронавірусу, повідомляє CNN.

Пацієнту було близько 60 років. Вона померла в лікарні у Вашингтоні.

Нагадаємо, що раніше стало ясно, що Moderna Therapeutics, біотехнологічна компанія, що базується в Кембриджі, штат Массачусетс, поставила перші партії своєї коронавірусної вакцини проти COVID-19.

Першим пацієнтом, який погодився на інноваційне лікування, став пасажир, якого повернули до Сполучених Штатів після отримання позитивного результату тесту на хворобу на «Diamond Princess». Інші , які були госпіталізовані з діагнозом COVID-19, також будуть частиною дослідження.

Сучасна вакцина від COVID-19 була розроблена в рекордно короткі терміни, оскільки вона заснована на відносно новому генетичному методі, який не вимагає вирощування величезної кількості вірусів. Замість цього вакцина заповнена генетичним матеріалом, щоб інші імунні клітини могли його розпізнати та позначити для знищення.

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) повторила своє попередження про те, що новий коронавірус (COVID-19) може досягти більшості, якщо не всіх країн.