Португалія –новий напрямок для української авіакомпанії SkyUp

В українській авіакомпанії SkyUp заявили про те, що будуть виконувати чартерні рейси до Португалії.

Українська авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший вітчизняний лоукостер, починаючи з літнього сезону 2019 року, розширює свою програму польотів. Заплановано і повідомлено, що чартерні рейси будуть виконуватися по маршруту Київ-Фаро (Португалія).

У керівництві бюджетного авіаперевізника вирішили, що частота польотів буде два рази в тиждень – по середах і суботах в період з 1 червня по 23 жовтня наступного року.

У цьому році на українському ринку пасажирських авіаперевезень в зв’язку з виходом найбільшого європейського лоукостера – авіакомпанії Ryanair, спостерігається значна конкуренція. Очевидно, що конкуренція буде тільки збільшуватися, оскільки ще кілька авіаперевізників планують в 2019 році вийти на український ринок.

Згідно з інформацією міністра інфраструктури Володимира Омеляна, в останні кілька років пасажиропотік в українських аеропортах у середньому щорічно збільшується на 25 відсотків. Цей факт є вирішальним для зарубіжних і вітчизняних авіакомпаній, які регулярно відкривають нові регулярні та чартерні рейси, розширюючи маршрутну мережу польотів з аеропортів України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що угорський лоукостер Wizz Air перевіз в/з аеропорту Львів 220 тисяч пасажирів.

Джерело: www.eurabota.ua

27.12.2018