Людина з коронавірусом летіла в літаку з Байденом

Експерти діагностували нову коронавірусну інфекцію у людини, яка перебувала на борту літака на цьому тижні одночасно з кандидатом в президенти США Джозефом Байденом. “Ризиків для здоров’я політика немає, на карантин він не піде”,- йдеться в опублікованій в четвер заяві штабу демократа.

Як говориться в документі, інфікований є співробітником авіакомпанії, яка організовує польоти Байдена. У штабі наголосили, що політик не вступав в контакт з людиною, ім’я якої не вказано. У четвер у людини діагностували інфекцію. 11 жовтня його результат був негативним.

Відстань між ними під час польотів в понеділок і вівторок становила близько 15 метрів. І ця людина, і Байден «весь політ носили маски». Як відзначили в штаб-квартирі, експерти визнали, що Байден «не потребує карантину».

Сам демократ заявив в соцмережах, що результат його тесту на коронавірус негативний. Він зазначив, що ніяких контактів між його помічниками і зазначеним співробітником не було. Демократ підкреслив, що має намір продовжити виборчу кампанію.