Джонні Депп поскаржився: Голлівуд мене бойкотує

Джонні Депп сказав, що Голлівуд бойкотує його через «неприємну і заплутану ситуацію», пов’язану з розривом з його колишньою дружиною Ембер Херд. Про це повідомляє DarikNews з посиланням на «Санді Таймс».

Депп говорить, що до сих пір не визначена дата виходу його нового фільму «Мінамата» в США. MGM відклав випуск через скандали навколо Деппа, якого дружина звинуватила в домашньому насильстві.

Режисером фільму став Ендрю Левітас, який місяць тому написав MGM листа, в якому звинуватив компанію в тому, що виробництво «поховано» через юридичні проблеми Джонні Деппа.

Фільм «Мінамата» вперше був показаний на Берлінському кінофестивалі в минулому році. У ньому актор грає американського військового фотографа Вільяма Юджина Сміта, який працював в Японії в 70-і роки.

У Джонні Деппа і Ембер Херд був дворічний бурхливий шлюб, який закінчився в 2017 році звинуваченнями в домашньому насильстві. У минулому році актор програв позов про наклеп проти британської газети, яка назвала його «вбивцею дружин».

Також актор подає до суду на колишню партнерку. Він зажадав у неї компенсацію в 50 мільйонів доларів за есе про домашнє насильство, яке вона опублікувала в Washington Post.

Однак юридичні проблеми не турбують організаторів кінофестивалів в Сан-Себастьяні та Карлових Варах. Вони вручать Джонні Деппу почесні нагороди за його вражаючу кар’єру і слід, залишений в світовій кіноіндустрії.