Дональд Трамп і його дружина захворіли коронавірусом

Президент США Дональд Трамп і його дружина Мелані заражені коронавірусом.

Про це він повідомив в Twitter: «Сьогодні ввечері у нас з дружиною позитивний результат на коронавірус. Ми залишаємося на карантині і негайно починаємо лікування. Разом ми подолаємо це!»

В даному випадку зараження відбулося від колишнього директора зі зв’язків з громадськістю Білого дому і нинішнього радника Дональда Трампа, головним чином з міжнародних справ, Хоуп Хікс. Американські ЗМІ повідомили, що у неї симптоми COVID-19.

Хікс побувала з президентом Трампом в Клівленді, штат Огайо, де пройшли перші дебати між основними кандидатами на майбутніх президентських виборах в США. Його результати фактично підтвердили електоральний настрій американців, а саме – відставання Трампа. Коронавірус тільки ускладнить йому можливість балотуватися на другий термін.

Це не перший випадок коронавіруса в Білому домі. Раніше його особистий помічник, радник з національної безпеки і інші високопоставлені співробітники також дали позитивний результат. Однак це не зупинило президента. Він не міняв своїх зобов’язань, не відміняв свої зустрічі. На цей раз Трамп оголосив, що знаходиться на карантині до тих пір, поки не будуть опубліковані результати.

Нагадаємо, що Дональд Трамп применшив загрозу коронавіруса. Він відмовився носити маску, не усвідомлюючи небезпеки пандемії.