Близько 100 чоловік все ще вважаються зниклими без вести в будівлі, що обрушилася у Флориді

Американські ЗМІ повідомили, що влада округу Майамі-Дейд все ще продовжують свої зусилля з пошуку і порятунку зниклих без вісті після обвалення 12-поверхової будівлі.

Щонайменше 99 людей, як і раніше, числяться зниклими без вісті, 51 людину врятовано, одна людина загинула в результаті отриманих травм.

На даний час невідомо, що стало причиною обвалення 12-поверхового будинку. Губернатор Флориди Рон ДеСантіс сказав, що це був “трагічний день», і офіційні особи сподівалися знайти більше виживших.

Раніше президент США Джо Байден сказав, що офіційні особи Федерального агентства з надзвичайних ситуацій знаходяться на місці в окрузі і що він чекає, коли губернатор оголосить офіційно надзвичайний стан, щоб федеральний уряд міг допомогти.

Будівля на набережній було побудовано в 1981 році. У цьому районі поєднуються нові і старі квартири, будинки, кондомініуми та готелі, а також ресторани і магазини, які обслуговують жителів і туристів. Район різко контрастує з метушнею сусіднього Південного пляжу і створює відчуття більш тихого району.