З України до Польщі запускають новий поїзд

Новий поїзд запускає «Укрзалізниця» зі столиці Галичини – Львова до польського Перемишля, який курсуватиме цілий рік, коли будуть фіксуватися пікові показники пасажиропотоку.

«Укрзалізниця» серйозно взялася за розширення мережі маршрутів міжнародного залізничного сполучення України з країнами Євросоюзу. Для того, щоб уникнути браку квитків в пікові періоди року, запускається новий поїзд № 90/89 сполученням Львів-Перемишль. Він курсуватиме під час передсвяткових і святкових днів, коли багато українців їдуть додому відзначати Різдво і Новий рік, починаючи з 20 грудня до 7 січня.

В дорозі поїзд перебуватиме близько двох з половиною годин. Відправлення з Перемишля о 10:15 (за середньоєвропейським часом) з прибуттям до Львова о 13:45 (за київським часом). Зі Львова поїзд відправлятиметься о 16:00 і прибуватиме до Перемишля о 17:46.

До складу входять 6 купейних вагонів 2 класу з місцями для сидіння. За квиток в одну сторону необхідно буде заплатити близько 250 гривень.

Керівництво як «Укрзалізниці», так і «Польських державних залізниць» відзначають, що потяги, які вже ходять між двома країнами, користуються у пасажирів великою популярністю.

Нагадаємо, з 8 грудня «Укрзалізниця» запускає новий маршрут – Київ-Вроцлав, за яким курсуватиме безпересадочний вагон.

Джерело: www.eurabota.ua

18.12.2018