Безос купив маєток в Лос-Анджелесі за рекордні 165 мільйонів доларів

За даними Wall Street Journal, Джефф Безос купив маєток в Лос-Анджелесі за рекордні 165 мільйонів доларів.

Засновник Amazon купив будинок у медіа-магната Девіда Геффена. Безос заплатив найбільшу суму за сімейний будинок в Лос-Анджелесі. Особняк площею 36,400 квадратних футів (9 акрів) спочатку належав Джеку Уорнеру, колишньому голові студії Warner Bros Studios. Уорнер побудував особняк в джорджіанському стилі в 1930-х роках. Повідомляється, що в цьому будинку дерев’яна підлога, на якій Наполеон робив пропозицію Жозефіні.

Спеціалізований журнал “Architectural Digest” описує будинок, як прототип маєтку з дорогими терасами, садами, двома гостьовими будинками, розплідником і трьома оранжереями, тенісним кортом, басейном, 9-лунковим полем для гольфу, автопарком з гаражем для ремонту і автозаправною станцією.

Енн Уорнер, вдова Джека Уоррена, відхилила пропозицію про продаж будинку за 25 мільйонів доларів після того, як її чоловік помер у 1978 році, заявивши, що буде жити там до самої смерті. У 1990 році Геффен побив національний рекорд, купивши маєток за 47,5 мільйона доларів і меблі за 11 мільйонів доларів.

Безос, у якого є статки в 131 мільярд доларів, шукав свій будинок в Беверлі-Хіллз і районі Бель-Ейр зі своєю подругою Лорен Санчес, повідомляє New York Post.