Американця змусили пожертвувати тисячі дезінфікуючих засобів, які він хотів продати

Американець, який купив 17 700 пляшок дезинфікуючого гелю з наміром перепродати його в Інтернеті, в кінцевому підсумку пожертвував їх після того, як їх купівля викликала скандал і стала причиною розслідування.

Метт Колвін, який часто купує з сайтів, сказав, що ви можете заробити спадок на початку нової епідемії коронавірусу в США. Метт і його брат Ноа купили тисячі пляшок дезинфікуючого гелю й антибактеріальних серветок в супермаркетах у Теннессі та сусідньому Кентуккі, повідомляє BTA.

Метт отримав великий прибуток на сайтах Amazon і Ibei за деякі з куплених товарів. Проте Amazon заблокував його аккаунт, попередивши, що спекуляція була незаконною. Таким чином, більшість його товарів були непроданими.

Історія Метта була розказана в New York Times і розлютила його читачів, користувачів Інтернету та представників влади в обох штатах.

«Я не збирався зберігати медичні препарати поза доступом для людей, які їх потребували», – сказав він, зазначивши, що йому погрожували смертю. Метт пожертвував дві третини своїх товарів для безкоштовного розповсюдження в Теннессі.