Компанія Amazon наймає тисячі віддалених співробітників

Дистанційна робота в компанії Amazon дасть можливість заробляти 15 доларів на годину.

Найбільша торговельна інтернет-компанія в світі опублікувала новий список вакансій. Amazon найближчим часом планує найняти близько 3 тисяч нових співробітників. Найпопулярніша вакансія, яку пропонує компанія – це менеджер по обслуговуванню клієнтів. Кандидатам пропонується відмінна заробітна плата – 15 доларів на годину. Якщо фахівець пропрацює в компанії протягом 90 днів, йому буде надана можливість оформити медичну страховку.

Для тих українців, які вже переїхали на постійне місце проживання до Сполучених Штатів або найближчим часом переїжджають, даний вид зайнятості – відмінний варіант для підробітку або постійної роботи. Вакансія передбачає роботу протягом 20-29 годин на тиждень.

Кандидат на посаду за умовами набору повинен проживати в одному з таких штатів: Алабама, Арізона, Арканзас, Айова, Канзас, Луїзіана, Міссісіпі, Міссурі, Небраска, Нью-Мексико, Північна Дакота, Оклахома, Південна Дакота, Теннессі, Техас, Вашингтон, Вісконсін і Вайомінг.

В обов’язки працівників служби підтримки входять відповіді на різні питання, які можуть виникнути у клієнтів під час оформлення замовлення, доставки товару і т. п. Для зв’язку менеджери з обслуговування клієнтів використовують телефон, електронну пошту та месенджери.

Щоб влаштуватися на роботу, спеціальної освіти не потрібно, достатньо атестата про повну загальну середню освіту або його аналог. У компанії Amazon пояснюють, що потрібні співробітники, які раніше мали досвід обслуговування клієнтів, навички логічного вирішення проблем і досвід роботи в умовах швидкої зміни ситуації.

Також Amazon пропонує роботу фахівцям на інші віддалені посади: технічний менеджер по роботі з клієнтами, начальник відділу міграції, зовнішній інженер, програмний менеджер і консультант з безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на сьогоднішній день найбільше число робочих місць в індустрії блокчейна пропонуються компаніями США.

На першому місці рейтингу найбільш благополучних штатів США вже сьомий рік поспіль знаходяться Гаваї.