Трамп порекомендував владі Великобританії вийти з ЄС без угоди

На думку президента США Дональда Трампа, Великобританія може і не виплачувати Європейському союзу борг, який становить 39 мільярдів фунтів стерлінгів при виході зі співдружності.

Вчора в щотижневій газеті Sunday Times було опубліковано велике інтерв’ю з президентом США Дональдом Трампом, в якому він чітко виклав свою позицію щодо ситуації з Brexit.

Зокрема, Трамп категорично заявив, що «якщо не отримуєш тієї угоди, яку хочеш, якщо ти не отримуєш справедливої ​​угоди, треба піти».

Також президент Сполучених Штатів вважає, що Великобританія не зобов’язана виплачувати Євросоюзу величезний борг, який сягає 39 мільярдів фунтів стерлінгів, при виході з блоку. «Якби я був на їхньому місці, то я б не заплатив борг. Ось такий я. Я б не заплатив, це величезна сума»,– категорично заявив Трамп.

На думку американського президента, колишній міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон є саме тією людиною, яка зможе відстоювати інтереси Сполученого Королівства на посаді прем’єр-міністра після уходу Терези Мей, яка днями офіційно оголосить про свою відставку.

Борис Джонсон є прихильником жорсткої лінії в питанні про Brexit. Те, що Трамп відкрито його підтримав викликало в Британії бурю невдоволення серед політиків і експертів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Борис Джонсон збирається поборотися за крісло прем’єр-міністра Великобританії.

Починаючи з 20 травня 2019 року, іноземним туристам, щоб в’їхати до Великобританії вже не потрібно заповнювати паперові міграційні карти. Це допоможе вирішити безліч проблем, пов’язаних з постійно зростаючим пасажиропотоком.