Влаштуватися в Британії тепер буде складно і дуже багатим людям

З прийдешнім «Брексітом» Великобританія погрожує стати недоступною країною не тільки для звичайних людей, а й для багатіїв. Протягом декількох років уряд Сполученого Королівства планує значно посилити умови видачі інвестиційних віз.

Однак, в Лондоні обіцяють, що бояться відмови потрібно не всім мільйонерам, а лише тим, хто незаконно розбагатів. Боятися не потрапити до Британії злочинним багатіям доведеться вже з 2019 року, коли Міністерство внутрішніх справ введе нові критерії видачі віз для потенційних інвесторів.

Читайте також: Нацбанк Украины прогнозирует рост зарплат, но очень незначительный

Влада Королівства відзначила, що вигоди від міграційної системи повинні отримувати лише чесні бізнесмени, а особи з незаконно нажитим капіталом повинні бути видворені з країни.

Відзначимо, що від жорсткості правил видачі інвестиційних віз постраждають в першу чергу громадяни Росії і Китаю, які щорічно отримали сотні видів на проживання в обмін на вливання в британську економіку. Однак, з 2019 року свої гроші багатіям доведеться «вести» в інші країни Європи.

Планується, що протягом кількох наступних місяців з Королівства будуть видворені кілька сотень мільйонерів, походження статків яких викличе сумніви у влади.

Джерело: www.eurabota.ua

11.12.2018