У банку Великобританії заявили про позитивні тенденції довіри бізнесу після прориву на переговорах по Брекситу

Процес виходу Сполученого Королівства з Європейського Союзу, супроводжується не тільки складними переговорами між прем’єр-міністром Великобританії Терезою Мей і керівництвом Єврокомісії, але і перебування економіки країни в зоні невеликий, але все ж, турбулентності.

 премьер-министр Великобритании Терезой Мей и руководство ЕврокомиссииЕкономісти не сумніваються, що потужна економіка Великобританії впорається з «шлюборозлучним процесом» з ЄС, але деякий час, доведеться відчувати його вплив. Останній раунд переговорів про Брексите, який показав суттєвий прогрес у зближенні позицій сторін з принципових питань, на думку аналітиків Банку Англії, покаже позитивні тенденції у зростанні довіри між домашніми господарствами і бізнесом. У Банку заявили, що це знизить ймовірність безладного» Брексита.

Можливість працевлаштування для українських фахівців у Сполученому Королівстві є завжди, особливо, якщо знання англійської мови на хорошому рівні. Фірми наймають не тільки на робочі спеціальності, є шанси знайти роботу і людям з вищою освітою.