Вартість медичних послуг для іноземців в Англії буде вище

Англійське уряд піднесло оплату за медицину для іммігрантів тимчасово проживають на території Великої Британії. Таким способом міністерство охорони здоров’я на підвищення вартості медичних послуг для іноземців намагається збільшити бюджет країни, як мінімум на 200 тисяч фунтів на рік.

повышение стоимости медицинских услуг

Підвищення плати за медичні послуги в службі охорони здоров’я вважається справедливим, так як число приїжджих туристів в основному розрахована на відвідування медичних установ.

Зараз, громадянам чиї країни не входять в ЄС, за основний медичний пакет в Англії треба буде заплатити близько 400 фунтів в рік, студентам учням у Великій Британії доведеться заплатити 300 фунтів на рік. Міністр охорони здоров’я Англії Джеймс О Шогнесс підкреслив, що такі кроки у підвищенні медичних послуг потрібні для того що б розвивалася медицина, яку приїжджі активно використовують. Також одним з чинників прийняття підвищення податків на медицину для іноземців стало і те, що минулого року Велика Британіязаплатила 674 мільйони іншим країнам ЄС за лікування британців, які живуть і працюють не в Англії, у відповідь отримавши лише 49 мільйонів фунтів від інших країн ЄС.

Джерело: theuk.one