П’ятизіркові готелі Європи, де можна відпочити за 100 євро

Для багатьох туристів відпочинок – це уявлення, що треба витратити велику кількість грошей, але при цьому не завжди шикарно відпочинеш. Як правило, багато п’ятизіркові готелі, зі всіма зручностями, коштують величезних грошей. Але за даними пошукової системи Swodoo є в Європі і ті готелі, в яких можна відпочити шикарно і не за великі гроші.

отели европы

Перше місце у рейтингу, де якісно можна відпочити і трохи заплатити, займає п’ятизірковий готель у місті Вроцлав, за проведену ніч відвідувачам доведеться заплатити 82 євро за номер. Вроцлав мальовниче місто, і кожному туристу буде, що подивитися за межами готелю. Серед вроцлавських готелів, які коштують менше 100 євро за входять такі готелі, як: Sofitel Wroclaw Old Town, Platinum Palace, Double Tree by Hilton.

Друге місце займає Жирона, невеличка провінція в Каталонії (Іспанія). Тут можна найняти номер у п’ятизірковому готелі AC Hotel Palau de Bellavista всього за 69 євро за ніч.

Третє місце столиця Болгарії – Софія. Всього за 94 євро туристи зможуть переночувати в готелі, або поринути в красивий і нічний світ столиці, відвідавши гори Вітоша, відпочити на мінеральних пляжах, або просто скуштувати нічні клуби і розважальні центри Болгарії. З недорогих, але високої якості обслуговування готелів, треба виділити такі, як: Marinela Sofia, Anel, Radisson Blu Grand Hotel Sofia.

На четвертій позиції розміщено курортне місце у Португалії – Фаро. Це місто розміщений на березі затоки Ріо-Формоза і оточен 20 пляжами. У готелі Real Marina Residence і Dona Filipa Hotel приїжджі можуть переночувати за 95 євро за ніч.

Волоський місто Іракліон, розташований на острові Крит, знаменитий своїми пляжами і скелястими місцями займає п’яте місце. За ніч в п’ятизірковому готелі мандрівникам, треба буде віддати 99 євро. Серед відомих і доступних в списки виявилися три готелі: Galaxy Iraklio Hotel, Aquila Atlantis Hotel, GDM Megaron.

Джерело: germania.one