Прокляття мільйонів: знайдено мертвою ще одна лотерейна мільйонерка

Горезвісну теорію смерті більшості людей, які виграли в лотерею мільйони, підтверджує ще один випадок, коли була виявлена ​​мертва лотерейна мільйонерка. Йдеться про британку, яка виграла в лотерею 27 мільйонів фунтів стерлінгів.

“Поліція не виявила на її тілі слідів насильства”, – пише Daily Mail.

Протягом багатьох років жінка стверджувала, що мільйони зруйнували її життя.

56-річна Маргарет Лофрі виграла Гран-прі EuroMillions вісім років тому, але з тих пір не раз заявляла, що гроші «знищили» її.

«Меггі-мільйонерка», як її називали в місті, жила на 58 фунтів в тиждень, перш, ніж виграти величезну суму.

Отримавши гроші, жінка створила цілу імперію власності, купивши бунгало, колишній млин, перетворений на центр відпочинку, і віддала половину своїх грошей на добрі справи.

Через чотири місяці після отримання прибутку «Меггі-мільйонерка» описала своє життя такими словами: «Якщо є пекло, я в ньому. Гроші  приносять нещастя. До перемоги я була щасливою людиною, і все, що зробили мільйони – це зруйнували моє життя».

В одному зі своїх останніх інтерв’ю вона сказала, що у неї залишилося всього п’ять мільйонів фунтів, додавши: «Труну з кишенями ще не винайшли».

У жінки не було власної сім’ї, вона не виходила заміж і не мала дітей.

Люди на Балліколман-лейн в Страбані вражені смертю жінки: «Вона так багато зробила для нас і нашого міста». Вона часто говорила, що їй страшенно самотньо з грошима: «Вони не можуть зробити мене щасливою, але той факт, що вони допомогають іншим людям, може зробити мене набагато щасливішою».