Найбільш затребувані професії для українців у великій Британії

Робота в Сполученому Королівстві – мета для багатьох активних українців, які хочуть заробити за кордоном хороші гроші для себе і своєї сім’ї. Ринок праці Великобританії має свої особливості, є професії, які дуже затребувані, але місцеві жителі не поспішають заповнювати вільні вакансії, в більшості випадків причина – рівень оплати праці не задовольняє їх запитам. Тому на ці робочі місця роботодавці охоче беруть працівників з інших країн, у тому числі з України.девушки имеют большие шансы на трудоустройство в Англии

В цьому році збільшилася потреба у секретарів, які говорять російською мовою, дівчата, мають великі шанси на працевлаштування. Якщо є філологічну освіту, то можна влаштуватися працювати репетитором для персоналу компанії, які хочуть вивчити або поліпшити свій російську мову. Динамічно розвивається ринок нерухомості Великобританії надає добре оплачувану роботу ріелтора.

Багато вакансій для соціальних працівників, в обов’язки входить надання допомоги старим людям, дітям, людям з інвалідністю. Корисну інформацію про роботу і вакансії в Англії читайте на www.eurabota.ua.