У принца Чарльза нервовий зрив через Гаррі і Меган

У принца Чарльза зрив нервової системи, а виною тому принц Гаррі і Меган Маркл. За даними National Inquirer, 72-річний спадкоємець престолу щосили намагається зберегти посмішку на обличчі і не показувати публіці, як це важко.

Стверджується, що дії «пари втікачів» сильно вплинули на його психічне здоров’я. Тиск був настільки великий, що, як повідомило джерело журналу, принцу Уельському недавно діагностували депресію.

«Він просто не міг впоратися з жорстокими атаками і ненавистю, які Гаррі та Меган поширювали в останні місяці. Вони побічно звинуватили його в тому, що він чудовисько, і звинуватили в тому ж його мати, королеву Єлизавету II. Чарльз їм ніколи не пробачить цього», – сказало джерело, додавши, що його дружина Камілла негайно звернулася за консультацією до лікарів, щоб не погіршити його стан.

The Inquirer також заявляє, що Чарльз в даний час проходить лікування і вчиться справлятися з нагромадженням гнівом і емоціями. У зв’язку з цим він пропустив зустріч з молодшим сином, який тиждень провів на батьківщині до відкриття пам’ятника трагічно загиблої матері – принцеси Діани.