Борис Джонсон: поверніться до роботи або йдіть на ринок праці

«Або ви повернетеся до роботи, або йдіть на ринок праці», – сказав прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, як повідомило лондонське видання газети Metro.

Ці слова прем’єр-міністр Великобританії сказав 27 серпня, але про це стало відомо тільки сьогодні.

Людям потрібно розуміти наступне – робота з дому – не найкращий варіант, незважаючи на всі її переваги. «Якщо роботодавець буде бачити своїх підлеглих раз в два тижні, це буде мати серйозні наслідки, як для босів, так і для співробітників»,- сказав прем’єр-міністр.

Раніше група лобістів повідомила, що через введеня урядом заходів щодо обмеження поширення коронавіруса раніше жваві місця перетворилися в міста-примари. «Це дуже шкідливо для підприємців», – сказала Керолін Фейрбрейн.

Слова прем’єр-міністра в Лондоні викликали різку реакцію опозиції. “М’яко кажучи, неприйнятно для людей вибирати між своїм здоров’ям і засобами для існування”,- заявила прес-секретар лейбористів Люсі Пауелл.

«Багато людей не можуть працювати з дому. Їм не вистачає місця, тиші для нормальної роботи »,- сказав представник профспілки TUS Гері Брайан.

У цитованих ЗМІ додано, що, незважаючи на слова прем’єр-міністра, багато компаній залишили більшу частину своїх співробітників в своїх будинках.