Відкрито продаж квитків на новий рейс української авіакомпанії SkyUp

Починаючи з літнього сезону 2019 року, нова українська авіакомпанія SkyUp, буде виконувати регулярні рейси за маршрутом Київ – Пальма-де-Майорка.

Авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший український лоукостер, вийшла на вітчизняний ринок пасажирських авіаперевезень в 2018 році і почала активну підготовчу діяльність.

Для залучення потенційних клієнтів в цьому і наступному році будуть відкриті нові маршрути на найпопулярніших туристичних напрямках, адже компанія починала з чартерних перевезень українців, які купували путівки в однойменній туристичній компанії – одного з найбільших українських туроператорів.

Новим напрямком для лоукостера SkyUp стане популярний іспанський курортний острів Мальорка. Перший рейс із Києва в Пальма-де-Майорка заплановано на 2 червня. На сайті авіакомпанії вже можна замовляти квитки, вартість яких з багажем в одну сторону становить 3 200 гривень. Частота виконання рейсів – два рази на тиждень – по середах і неділях.

Також в літній період наступного року авіакомпанія буде виконувати регулярні рейси в Батумі, Ларнаки, Ріміні, Неаполь, Сицилію, Аліканте, Тенеріфе. Не забули в компанії і про тих українців, які віддають перевагу відпочинку в Одесі, куди, починаючи с 2 червня 2019 року, будуть виконуватися регулярні рейси з Києва і Харкова.

Нагадаємо, база ірландського лоукостера Ryanair поповниться новим авіалайнером. Це дасть можливість збільшити число регулярних рейсів, а також збільшити частоту виконуваних авіакомпанією рейсів, в тому числі за маршрутом Краків-Київ.

Джерело: www.eurabota.ua

17.12.2018