«Укрзалізниця» досягла рекордних показників пасажирських перевезень

 

Літній туристичний сезон для «Укрзалізниці» став рекордним за кількістю перевезених пасажирів.

Укрзализныця фото

Протягом трьох літніх місяців у загальній складності поїздами дальнього і регіонального сполучення було перевезено 13,4 мільйона пасажирів. Невеликий, але все ж зростання пасажиропотоку склало 3 відсотки, ніж у 2017 році. Такі статистичні дані повідомив голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Незважаючи на те, що парк пасажирських вагонів в цьому році став менше на 7 відсотків, обсяги пасажирських перевезень зросли. Високопоставлений чиновник підкреслив, що порівняно з літом минулого року пасажиропотік збільшився майже на 500 тисяч осіб. Євген Кравцов підкреслив, що «досягти таких результатів вдалося завдяки підвищенню ефективності використання рухомого складу, а саме – призначення додаткових поїздів».

Крім цього, керівник державної компанії повідомив, що найближчим часом пасажирські вагони будуть розділені на три класи – економ, стандарт і комфорт. Це допоможе пасажирам чітко розуміти, які умови їм будуть надані в подорожі.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що міністр інфраструктури України заявив про підготовлюване рішення уряду припинити найближчим часом пасажирського залізничного сполучення між Україною і Росією.

Джерело: www.eurabota.ua