Авіаперевізник Wizzair запустив перший рейс з Гданська до Львова

Авіакомпанія Wizzair запустила перший рейс з Гданська до Львова. На думку обох сторін цей рейс є багатообіцяючим як для Польщі, так і для України в напрямку туристичного, економічного і трудового розвитку.

Самолет авиакомпании Wizzair

Два найкрасивіших міста Гданськ і Львів від сьогодні мають повітряне сполучення, це матиме позитивний вплив на розвиток туризму в обох країнах, – сказав консул України Лев Захарчишин перед першим польотом з Гданська до Львова.

Президент Гданського аеропорту – Томаш Клосковски сподівається, що ситуація з кількістю пасажирів на авіарейс Львів-Гданськ, буде ідентична ситуації з рейсом Гданськ-Київ, де кількість заповнювання пасажирів становить 100%.

У свою чергу, директор Гданського бюро праці Роланд Будник повідомив, що він «дуже радіє запуску повітряного сполучення між Гданськом і Львовом». За його оцінками, у Гданську працює близько 26 тисяч осіб, громадян України та «потреби міста в українських співробітників кожного року стають ще більше». «Місто не зможе нормально функціонувати, якщо в ньому не буде працювати потрібну кількість співробітників», – додав Пан Будник. Він також зазначив, що «дуже важливо налагодити прямі відносини з мешканцями України».

Джерело: www.eurabota.ua