З Кракова ви можете безпосередньо летіти в Київ і Дубай

Міжнародний аеропорт Краків-Баліце отримав два нових прямих міжнародних з’єднання. З 26 грудня почнуться рейси в столицю України – Київ, а з 8 квітня 2018 року в Дубай, найбільше місто Об’єднаних Арабських Еміратів.

Международный аэропорт Кракова-БалицеВлада порту відзначають, що Краків – другий за величиною місто і третій у рейтингу кращих міст для інвестицій і житла серед громадян України.

У Кракові навчається понад 5000 українських студентів, а понад 90% всі іноземні студенти в Кракові є громадянами цієї країни.

Прямі рейси з Кракова в столицю України відновляться після кількох років перерви. Ці перельоти буде реалізовано найбільшою авіакомпанією України «Міжнародні авіалінії України» (МАУ). Зв’язку з аеропортом Бориспіль спочатку будуть проводитися шість разів на тиждень, а з 8 січня щодня з використанням літака Embraer 145 Regional Jet.

Влада порту відзначають, що Краків – другий за величиною місто і третій у рейтингу кращих міст для інвестицій і житла серед громадян України. Торік столиці Малопольського воєводства відвідали 110 000 чоловік українських туристів. У Кракові навчається понад 5000 українських студентів, а понад 90% іноземних студентів у Кракові є громадянами цієї країни.

Аеропорт Кракова – другий аеропорт у Польщі за кількістю обслуговуваних пасажирів і найбільшому регіонального порту. У зимовому розкладі, який триває з 30 жовтня, було 89 прямих регулярних рейсів в 23 країни. Вони пропонуються 15 авіакомпаніями з аеропорту Кракова: Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, easyJet, EL Al, Eurowings, Finnair, Jet2.com, KLM, Lufthansa, Norwegian, PLL LOT, Ryanair, SWISS International Air Lines, Scandinavian Airlines Міжнародна авіакомпанія SAS і Україна.