Скоро між Україною і Росією перестануть їздити не тільки пасажирські потяги

Минулого тижня міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів про майбутнє рішення українського уряду щодо повного припинення пасажирських залізничних перевезень між Україною і Росією.

Министр инфраструктуры Украины Владимир Омелян фото

Коротко і влучно написав про майбутнє рішення високопоставлений чиновник в Facebook: «Сьогодні підписав один історичний документ. У Москву будуть ходити тільки ведмеді, як в старі добрі часи».

Коментуючи одному з інформаційних агентств цю резонансну новину міністр підкреслив, що передбачувані обмеження торкнуться не тільки залізничних пасажирських перевезень між двома країнами.

Припинення залізничного сполучення – захист українців від дій ФСБ Росії. На думку В. Омеляна, уряд України таким чином хоче захистити і убезпечити українських громадян, які ще ризикують їздити в Російську Федерацію, від можливих дій поліції і ФСБ.

Буквально через кілька днів представник Президента України в Криму Ізет Гданов заявив про те, що необхідно заборонити не тільки залізничні пасажирські перевезення, але й автобусні.

Раніше ПАТ «Укрзалізниця» опублікувала оновлені дані про те, що в період з січня по липень доходи від пасажирських перевезень між Україною і Росією склали близько 178 мільйонів гривень.

Джерело: www.eurabota.ua