Україна заблокує транспортне сполучення з Росією – заява чиновника

Уряд України заявив про плани повного припинення транспортного сполучення з Російською Федерацією. Так, наша країна планує розірвати всі види зв’язків – морських, автомобільних, повітряних і залізничних.

Украина планирует разорвать все виды транспортных связей с РоссиейПро це повідомив нинішній міністр інфраструктури країни Володимир Омелян. Особливу увагу чиновник акцентував на важливості блокування ж/д сполучення, а також автомобільних перевезень.

Омелян впевнений, українцям не за чим їздити в Росію, ні в ділових цілях, ні в особистих. Крім того, міністр впевнений, що Укрзалізниця незабаром скасувати єдиний залишився допомогу з України в Москву.

Міністр має намір почати роботу на переконання українців в тому, що для них немає сенсу здійснювати поїздки в сусідню країну. Свої слова Омелян має намір підкріпити ділом: чиновник хоче поспілкуватися з автобусними перевізниками і переконати їх перекваліфікуватися на перевезення в країни Європи.

Нагадаємо, що заборона на авіаперевезення, а також транзит вантажів особливого значення, між Україною та Росією діє з 2015 року. Якщо ви хочете знайти роботу в РФ, то сайт www.eurabota.ua допоможе в цьому! Так, вакансії доступні в нашому розділі “Інше“.