Українські інваліди зможуть нормально подорожувати

В Україні запустили послугу з бронювання спеціальних вагонів для людей з інвалідністю. Про це повідомили в прес-службі вітчизняного монополіста в області залізничних перевезень.

«Укрзалізниця» зазначила, що тепер все люди з обмеженими можливостями та їх опікуни можуть звернутися за спеціальними послугами, використовуючи  Інтернет.

Унікальна послуга для всіх українців, які відчувають проблеми зі здоров’ям, запрацювала вже з 13 вересня. До теперішнього моменту нею вже встигли скористатися кілька десятків людей.

Читайте також: Пожежа на грецькому острові Закінф. Це популярне місце серед туристів

Українські транспортники відзначили, що на даний момент в країні є 15 вагонів для людей з інвалідністю. Клієнти залізниці можуть замовити 12 подібних вагонів. Ще три знаходяться в роботі і курсують по постійним і популярним серед пасажирів маршрутам.

Для того, щоб замовити місце в особливому вагоні необхідно авторизуватися на сайті «Укразалізниці». Зайшовши в свій особистий кабінет, потрібно ввести свої особисті дані та інформацію про поїздку. У формі заявки треба обов’язково вказати, чи потрібна допомога співробітників вокзалу та будь-які інші послуги.

Якщо клієнт залізниці виконає все правильно, то йому на електронну пошту прийде форма броні з підтвердженням, а також деталі поїздки.

Вартість послуги з транспортування людей з інвалідністю необхідно уточнювати окремо.