У Європі визначили найкращі туристичні місця

У Португалії провели чергову церемонію, на якій були вручені нагороди переможцям премії World Travel Awards. Цю премію експерти і журналісти, які пишуть на тему туризму, неофіційно називають «Світовим туристичним Оскаром».

Цього року церемонія вручення туристичної премії World Travel Awards (WTA) проходила на португальському острові Мадейра в палаці Белмонд Рейд. Сотні фахівців, представників великих туристичних компаній відвідали цю значущу для світової туристичної галузі подію. Отже, третій рік поспіль кращим європейським напрямком для подорожей визнана Португалія, зокрема її столиця Лісабон і регіон Алгарве, де на думку експертів найкращі пляжі в країні.

Найкращим курортом визнаний італійський острів Сардинія. Відзначили і грузинський курорт Батумі, який переміг в номінації «Провідний напрям розвитку туризму в Європі».

World Travel Awards (WTA) – одна з найпрестижніших нагород в індустрії туризму. Протягом року оцінюється робота провідних туристичних компаній світу, авіакомпаній, якість готелів по всьому світу. Для того, щоб вибрати переможців у різних номінаціях, спеціально проводиться онлайн-опитування, а також голосують тисячі фахівців з індустрії туризму і подорожей.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вступили в силу нові правила для туристів, які приїжджають до Риму. Для порушників передбачені різні штрафні санкції.

Уряд України змінив ліцензійні умови діяльності туристичних операторів з метою захистити інтереси клієнтів.