Тепер реєстрація на рейси Wizz Air буде здійснюватися в автоматичному режимі

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air пропонує пасажирам нову послугу, яка допоможе істотно заощадити час. Йдеться про те, що реєстрація на рейси, які виконує лоукостер, за бажанням клієнта авіаперевізника, може проводитися в автоматичному режимі.

Послуга називається «Auto Check-In». Якщо пасажир вирішив скористатися послугою, то за 50 годин до вильоту він автоматично реєструється, і на його  електронну пошту висилається посадковий талон. Вартість послуги становить 1,5 євро за кожного пасажира. «Auto Check-In» можна замовити під час бронювання квитків. Якщо це не було відразу зроблено, то послугу можна додати не пізніше, ніж за 4 години до вильоту.

Реєстрація в автоматичному режимі доступна для всіх аеропортів, де є опція онлайн-реєстрації. Там, де до неї немає доступу, реєстрація робиться безкоштовно в аеропорту.

Перевага і зручність нової послуги очевидна, адже раніше потрібно було реєструватися за 48 годин до вильоту, при цьому заповнюючи велику форму реєстрації. З «Auto Check-In» цього робити вже не потрібно.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в міністерстві інфраструктури заявляють, що в 2020 році частка бюджетних авіакомпаній складе 45 відсотків, а в подальшому збільшиться до 63 відсотків.

Протягом 2019 року пасажиропотік львівського аеропорту збільшився на 39 відсотків, до 2,2 мільйона пасажирів.