Пасажиропотік головного аеропорту України стабільно збільшується

Пасажиропотік Міжнародного аеропорту Бориспіль в листопаді збільшився на третину в порівнянні з листопадом минулого року.

Найбільший аеропорт України – повітряна гавань в Борисполі щомісяця в 2018 році стабільно збільшувала пасажиропотік. Так, наприклад, у листопаді минулого року число пасажирів було на 33 відсотки менше, ніж останнього осіннього місяця цього року. Колектив транспортного підприємства за цей місяць обслужив майже мільйон пасажирів, в листопаді 2017 року кількість пасажирів склало 750 тисяч чоловік.

Звичайно, для досягнення таких високих показників топ-менеджери аеропорту Бориспіль в першу чергу працюють над тим, щоб створити максимально прийнятні умови для авіакомпаній, які планують вихід на український ринок пасажирських авіаперевезень, збільшення числа регулярних рейсів, які виконуються авіаперевізниками. У листопаді переважна більшість пасажирів подорожували саме такими рейсами, їх кількість становить 585 тисяч.

За 11 місяців 2018 року кількість пасажирів, яких обслужив колектив транспортного підприємства збільшилась на 20 відсотків і склала 11,7 мільйона чоловік. У минулому році за такий же період часу послугами аеропорту скористалося 9,7 мільйона пасажирів.

Однією зі складових, які дозволили досягти таких результатів, став вихід на український ринок найбільшого європейського лоукостера – авіакомпанії Ryanair, яка постійно пропонує своїм потенційним клієнтам скористатися акційними цінами на квитки.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air веде переговори про перехід до Міжнародного аеропорту Бориспіль.

Джерело: www.eurabota.ua

14.12.2018