Персоналу авіакомпанії Pakistan International Airlines повідомили, що вони повинні … схуднути

Представники авіакомпанії Пакистану виступили з незвичайною ідеєю. Співробітникам було відправлено повідомлення, що інформує їх про те, що вони повинні схуднути, щоб відповідати необхідним критеріям.

За інформацією CNN, повідомлення було відправлено 1800 людям, які працюють на борту літаків авіакомпанії Pakistan International Airlines. У листі повідомляється, що екіпаж має «шість місяців, щоб схуднути до зазначених стандартів». Наказ був виданий 1 січня 2019 генеральним директором перевізника Аміром Баширом.

Машшуд Тайвар, представник авіакомпанії, повідомив CNN, що «така практика є рутинною справою». Він також заявив, що такий закон був виданий для того, щоб стюарди були «стрункими, красивими і могли відповідати своїй професії». «Ніхто з пасажирів літака не хоче бачити жалюгідної команди», – сказав він. Також Тайвар повідомив, що пасажири часто пишуть скарги на «стюардів з ожирінням». Однак він не уточнив, скільком пасажирам заважала вага персоналу для комфортної подорожі. Представник також додав, що було вирішено вислати вищезгадане повідомлення «не тільки для зовнішнього вигляду, а також і для здоров’я персоналу літака».

З інформації, наданої CNN, також слід зазначити, що авіакомпанія опублікувала графік, що показує відповідність маси тіла певній висоті та певному типу фігури. Цікавим є той факт, що перед польотом необхідно буде проводити постійну перевірку ваги екіпажу.

Джерело: news.eurabota.ua

10.01.2019