Лоукостери будуть перевозити до 70 мільйонів пасажирів з України в рік

В Україні все більшою популярністю користуються бюджетні авіалінії – лоукости. Все більше українців обирають доступні авіалінії для туристичних подорожей, а також для того, щоб дістатися до нового місця роботи.

пассажиры в самолете

Уряд України працює над залученням нових лоукостерів і заявляє, що незабаром літаки бюджетних авіаліній будуть перевозити до 70 мільйонів пасажирів на рік.

Зазначимо, що сьогодні на ринку авіаперевезень відчувається величезна конкуренція. Наприклад, в Китаї для залучення пілотів їм були підняті зарплати відразу ж у кілька разів.

Так, міністр інфраструктури нашої країни заявив, що така величезна кількість пасажирів у лоукостерів з’явиться не одразу, а лише до 2030 року.

Омелян в ході свого виступу на одній з галузевих конференцій зазначив, що його відомство очікує від лоукостерів отримання прибутку в розмірі 65 мільярдів в рік.

Зараз на літаках лоукостерів з України літають лише 15 мільйонів пасажирів, що є досить низьким показником. Однак, із збільшенням конкуренції на ринку авіаперевезень та падінням цін на квитки, кількість пасажирів може різко збільшиться.

Джерело агентство Укрінформ.