У вересні небо над Британією частково завмре

Пілоти найбільшого перевізника Сполученого Королівства British Airways проведуть серію акцій протестів. Планується, що співробітники компанії мають намір не виходити на роботу протягом трьох днів у вересні.

Страйки пов’язані з трудовим спором між співробітниками компанії і її керівництвом. Так, пілоти вимагають підвищення зарплат, з чим не погоджується правління British Airways.

В кінці серпня в прес-службі Асоціації пілотів Британії заявили, що у них вже визначилися з датами протестів. Планується, що пілоти не будуть літати протягом 9, 10 і 27 вересня.

Читайте також: На Шрі-Ланці тепер все спокійно

Страйк називають крайньою мірою впливу на керівництво компанії. Пілоти сподіваються, що їх роботодавець піде на поступки, через що їм не доведеться підводити своїх пасажирів.

Так, протест може зіпсувати плани десятків тисяч клієнтів British Airways з усього світу, що може зашкодити іміджу компанії і її співробітників.

Представники керівництва компанії засудили дії пілотів і відзначили, що їхні вчинки не можна вибачити. Всім пасажирам, польоти яких заплановані на дати протестів, обіцяють компенсувати збитки в повній мірі.