Нові авіарейси з українських аеропортів прокоментував Порошенко

Президент України Петро Порошенко відзначає позитивні тенденції, які спостерігаються в розширенні можливостей українців подорожувати авіатранспортом в країни Європейського союзу.

 Петр Порошенко

Днями глава української держави дав коментар з приводу запуску більше двадцяти регулярних рейсів за маршрутами, які з’єднують українські аеропорти з європейськими повітряними гаванями.

Президент України Петро Порошенко нещодавно прокоментував значна подія в розвитку пасажирських авіаперевезень в країні. Найбільший лоукостер Європи – ірландська авіакомпанія Ryanair, а також інші авіаперевізники – запустили відразу 22 нових регулярних рейси по найпопулярнішим маршрутами з України в ЄС.

На своїй сторінці у Facebook президент написав про двадцяти двох нових рейсах, які запущені з міжнародних аеропортів Львова та Києва, причому більшість з них виконує найбільший європейський лоукостер Ryanair. «Тепер ми розширюємо можливості для подорожей українців за конкурентоспроможними цінами. Безвиз діє, а Європа стає все ближче і доступніше», – підкреслив П. Порошенко.

Нагадаємо, раніше ми писали про нових рейсах, які заплановані італійською авіакомпанією Ernest Airlines, починаючи з березня наступного року. Рейси в Рим і Мілан будуть виконуватися з Міжнародного аеропорту Харків.

Джерело: www.eurabota.ua

06.11.2018