Балчун розповів, як отримати знижку на поїзд Укразалізниці: встигніть на вагон першої хвилини

Укразализныция оголосила про масштабні знижки на потяги до Праги. Про це заявив глава державного підприємства Войцех Балчун.

Так, незабаром в Україні з’являться не тільки «вагони щастя», але і цілі поїзди.

Укразалізниця анонсувала нову послугу – «квиток першої хвилини». Тепер пасажири мають шанси придбати перші три квитка на рейс по значну знижку.

79335_1

Вперше акція відбуватиметься під час продажу квитків за маршрутом Київ-Прага. Однак, в подальшому подібна практика буде застосовуватися і на інших залізничних напрямках в країни ЄС.

Детальніше про інші новини українського монополіста у сфері залізничних перевезень ми розповідали раніше, наприклад у статті “Укрзалізниця запустила поїзда в Болгарію: на черзі – Австрія”.

Спеціальні тарифи для перших пасажирів поїздів з Києва або Львова до Праги були встановлені при тісній співпраці з іноземним партнером – «Чеськими залізницями».

Так, перші три пасажири поїздів з України в Чехію мають право купити квитки за зниженою ціною – 1891,70 грн ( з Києва) і 1513,95 грн (зі Львова).

Нагадаємо, що звичайна вартість квитка зі столиці становить 2868,05 грн. Квиток на потяг зі Львова до Праги, в свою чергу, обійдеться в 2403,12 грн.

Читайте також:

1.Свіжі новини про дешеві квитки: лоукост Eurowings почне роботу в Україні

2.Термінові новини: авіаперевезення в Україні офіційно подешевшають

3.Нові бюджетні авіакомпанії Європи почнуть працювати в Україні

4.Бюджетні авіалінії запустили рейси зі Львова до Берліна

5.Новини України сьогодні говорять про те, що МАУ ввів платну реєстрацію