Авіакомпанія airBaltic прийшла в Україну: рейс зв’яже Київ і Лісабон

Про старт роботи в Україні оголосила латвійська компанія airBaltic. Так, літаки перевізника будуть здійснювати регулярні рейси з Києва до столиці Португалії – Ліссабона.

Заявлено, що рейси будуть здійснюватися двічі на тиждень. Крім того, планується, що літаки будуть виконувати пересадку в Ризі (Латвія), де розташований хаб перевізника.

3d_airbaltic737_v3

Нагадаємо, що ми регулярно пишемо про нові способи дешево і швидко дістатися до того чи іншого європейського міста. Наприклад, ви можете ознайомитися з нашою статтею “LEO Express зробить Чехію ближче: автобуси будуть здійснювати рейси в Рахів і Закарпаття”.

Перший рейс компанії airBaltic з Києва в Лісабон запланований на 27 березня 2018 року і на три тижні випереджає компанії Wizz Air, яка раніше також анонсувала здійснення польотів в Португалію.

Повідомляється, що з Києва літаки латвійської компанії будуть вилітати о 9.40 і прибувати в Лісабон о 15.25. Пересадка в Ризі буде здійснюватися в 11.35. Назад літак буде злітати в 16.10, а прилітати до Києва – о 9.10. Зупинка в Ризі запланована в 7.20.

Мінімальна вартість квитка на рейс з Києва в Лісабон буде починатися від 112 євро.

Читайте також:

1.Авіаквитки в США коштує 150 доларів: в Україну приходить новий лоукост

2.Лоукостер Ryanair перевіз мільярдного пасажира

3.Лоукостер Aer Lingus зайде у Львівський аеропорт

4.Прекрасні свіжі новини: Україна стане ближчою до Європи завдяки новим автобусам

5.Укрзалізниця запускає новий поїзд: складів Київ-Польща стане більше