Kyiv Boryspil Express вийшов на запланований робочий режим

Менше ніж за місяць, починаючи з 30 листопада, поїзди Kyiv Boryspil Express виконали вже першу тисячу рейсів, перевезено близько 30 тисяч пасажирів.

Після декількох поломок в перші дні після запуску поїзда Kyiv Boryspil Express, які викликали обурення пасажирів, особливо тих, хто запізнився на свій рейс з аеропорту Бориспіль, робота експресу налагодилася і тепер рейси виконуються без будь-яких поломок і затримок.

За інформацією прес-служби «Укрзалізниці» графік руху поїздів виконується на 99,6 відсотка. Для пасажирів, які приїжджають на головний залізничний вокзал Києва і прямують до аеропорту Бориспіль це дуже важливо, щоб встигнути вчасно на реєстрацію і посадку на літак.

В «Укрзалізниці» запевняють, що на сьогоднішній день рейкобуси працюють без збоїв, на маршруті Київ-аеропорт Бориспіль курсують 27 пара поїздів.

Нагадаємо, протягом наступного 2019 року ціни на квитки будуть підвищуватися двічі на 12 відсотків – у квітні і жовтні. Це зафіксовано в фінансовому плані «Укрзалізниці» на наступний рік.

Джерело: www.eurabota.ua

25.12.2018