Круїзи між Києвом і Одесою поновлюються

Швейцарська компанія, що спеціалізується на організації річкових круїзів Viking Cruises прийняла рішення про відновлення круїзів між Києвом і Одесою.

Швейцарская компания Viking Cruises

Компанія вже працювала на українському ринку, але чотири роки тому прийняла рішення призупинити свою діяльність в Україні. На цей рік заявлено десять річкових круїзів по Дніпру, який буде починатися в Києві, а кінцевим пунктом буде Одеса.

На сайті компанії повідомляється, що тур буде протягом 11 днів. Великі зупинки заплановані в Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Херсоні. Круїзи плануються у період з 17 травня по 24 вересня цього року. Крім споглядання гарної української природи, в компанії розробили програму знайомства туристів з яскравими народними традиціями, багатою історією, традиційною національною кухнею.

Компанія Viking Cruises була заснована в 1997 році з придбання чотирьох кораблів в Росії, а зараз налічує понад 60 суден. Океанські круїзи, які організуються з 2015 року, виконуються на 4 судах. Річкові круїзи компанії здійснюються по річках Європи: Волзі, Дніпру, Нілу, Янцзи і Меконгу.

В Україні до 2014 року компанія здійснювала круїзи на судні Viking Sineus (раніше – «Михайло Ломоносов») приблизно на 200 пасажирів, який останні роки стояв в Одесі. Компанія оголошувала про плани відновити круїзи в 2016 році, проте пізніше відмовилася від них.

Джерело: www.eurabota.ua