У Нью-Йорку організували безкоштовну юридичну допомогу для іммігрантів

Тепер іммігранти мають можливість безкоштовно отримати професійну юридичну консультацію з питань, пов’язаних з оформленням документів, необхідних для оформлення громадянства.

Юридическая помощь иммигрантам в Нью-Йорке

Таким доброю справою для людей, які приїхали в США з метою стати повноправними громадянами цієї країни, займається компанія New York Lawyers for the Public Interest (NYLPI). Адвокати юридичної компанії безкоштовно проведуть консультації та допоможуть заповнити заяву про натуралізацію, які звернулися до них іммігрантам.

Також, компанія разом з Католицькою міграційною службою та кількома юридичними фірмами відновила роботу гарячої лінії. Всі бажаючі можуть зателефонувати, щоб зареєструватися в найближчому офісі для отримання допомоги від адвокатів щодо заповнення заявки на натуралізацію в Службу громадянства та імміграції США (USCIS).

У минулому 2017 року на гарячу лінію надійшло понад 1300 дзвінків. В цьому році дзвінки будуть прийматися до 13 квітня. Через тиждень, 21 квітня, розпочнеться безпосередня робота адвокатів з кожною людиною індивідуально, будуть заповнюватися заявки для відправлення до Служби громадянства та імміграції.

Крім цього, буде надана допомога заповнення форми відмови від сплати податків та надання матеріалів, щоб добре підготуватися для проходження тесту натуралізації.

За три роки дії програми допомоги NYLPI і Католицької міграційної служби адвокати добровільно і безкоштовно обслужили понад 550 осіб.

Джерело: www.eurabota.ua