У Німеччині почав курсувати дешевий поїзд Flixtrain

З метою упорядкування конкуренції на залізничних коліях у Німеччині почав курсувати дешевий поїзд, який вже перевершив інші компанії-перевізники на залізничному ринку.

Поезд Flixtrain фото

24 березня розпочав новий рейс поїзд Flixtrain з Гамбурга в Кельн, в найближчому майбутньому буде відкрито рейс із Штутгарда у Берлін, а також цим літом компанія з’єднає новими рейсами та інші німецькі міста.

Компанія Flixtrain ще недавно була лідером автобусних перевезень в Німеччині, але з метою створення конкуренції залізничним компаніям Flixtrain запустила залізничні рейси.

Не пройшло і дня, як компанія вийшла на залізничний ринок, і вже встигла набути в народі назву «самого дешевого залізничного перевізника» у Німеччині, тим самим склавши конкуренцію Deutsche Bahn. Вартість квитка з Гамбурга в Кельн стартує від 9,99 євро, в той час, як до появи Flixtrain, найвигідніший тариф становив 19,99 євро.

Вперше компанія Flixtrain заявила про свій намір запуску нових потягів 6 березня, від цієї дати кількість пасажирів, які купили квитки на поїзд Flixtrain перевищила тисячу.

Джерело: www.eurabota.ua