Лоукостер Ryanair відмовився від України: Київ та аеропорт Бориспіль заперечують свою провину

Широко анонсоване і гаряче очікуваний початок роботи ірландського авіаперевізника Ryanair в Україні – скасовано. Свою провину у зриві роботи лоукостера адміністрація «Борисполя» і мерія Києва – категорично заперечують.

Шокуючу новину повідомили вчора в прес-службі авіаперевізника.

ryanair_1

У керівництва Ryanair заявили, що вони були змушені відмовитися від роботи в Україні, із-за того, що київський аеропорт «Бориспіль» відмовився виконувати їх умови, які раніше були узгоджені з Міністерством інфраструктури України.

Нагадаємо, що ми регулярно повідомляє про новини авіаперевезень. Наприклад, ви можете ознакомися зі статтею “Лоукост авіакомпанії дозволили українцям безкоштовно переночувати в стамбульському готелі”.

У прес-службі Ryanair заявили, що керівництво столичного Борисполя вирішило захистити компанії, що надають авіаперевезення за високими цінами, зокрема, Міжнародні лінії України. У лоукостере заявили, що саме адміністрація столичного аеропорту позбавила українців можливості купувати квитки в різні країни світу за низькою вартістю.

Крім того, головний комерційний директор Ryanair додав, що Україна не готова до інвестицій від лоукостера.

Зазначимо, що із-за позиції столичного Борисполя компанія Ryanair відмовилася і від роботи в іншому великому українському місті – Львові.

Планується, що потужності, які Ryanair планували задіяти в Україні, будуть передані іншим країнам, зокрема, Німеччини.

Нагадаємо, що раніше керівництво столичного Борисполя звинувачувало Ryanair в тому, що вони висувають нездійсненні вимоги, які суперечать українському законодавству.

Читайте також:

1.Останні новини: Укрзалізниця запустила продаж квитків в Польщу через Інтернет

2.Свіжі новини: Україна сьогодні говорить лише про обіцяні дешеві авіарейси

3.Дешева авіакомпанія по Європі збільшує кількість рейсів в Україну (ФОТОФАКТ)

4.Доступні рейси Одеса-Тель-Авів: літак зробить Ізраїль ще ближче

5.Новини України: Україна сьогодні дізналася про старт прямих авіарейсів в США