Дорога до «Борисполя» стане дешевої та швидкої вже через кілька тижнів

В Україні з випереджаючими темпами будують залізничну лінію, яка з’єднає Київ з найбільшим аеропортом країни – «Борисполем».

Так, напередодні «Укрзалізниця» провела тестові випробування нового ж/д шляху і заявила, що здійснення перших комерційних рейсів за маршрутом стане можливим вже в листопаді цього року.

Приємну для сотень тисяч пасажирів «Борисполя» новину офіційно підтвердив глава Кабміну у своєму профілі в одній із соціальних мереж.

Читайте також: Українська влада раптово усвідомили, що права українців в Угорщині потрібно захищати

 Владимир Гройсман

Володимир Гройсман зазначив, що роботи з будівництва нового полотна пройшли з випередженням графіка. Нагадаємо, що шляхи до аеропорту почали прокладати в травні, а перший тестовий рейс поїздів провели вже в кінці жовтня. Запустять рейковые автобуси зі столиці в аеропорт вже в цьому листопаді.

Відзначимо, що ціна швидких та комфортних поїздок українців в «Бориспіль» становить 580 мільйонів гривень. Саме стільки Кабмін витратив на реалізацію широко анонсованого проекту.

Нагадаємо, що регулярне ж/д сполучення на комфортних та швидких поїздах буде налагоджено між Центральним залізничним вокзалом Києва і одним з терміналів «Борисполя». Поїздка займе всього півгодини і обійдеться у 80 гривень.

Джерело: www.eurabota.ua

28.10.2018