Дешеві компанії-лоукостери прийдуть в Україну: Райнер хоче залишитися в країні

Український уряд продовжує переговори з найбільшою компанією-лоукостером – Райнер. Так, передбачається, що перевізник все ж почне свою роботу в Україні.

В даний момент Міністерство інфраструктури і представники лоукостера продовжують переговори. Якщо все закінчиться благополучно, то деталі роботи літаків Райнера в Україні будуть анонсовані вже в вересні цього року.

ryanair_1

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян налаштований оптимістично і заявляє, що переговори з ірландським лоукостом можуть завершитися вже протягом найближчих тижнів.

Нагадаємо, що на нашому сайті ви завжди можете знайти найсвіжіші новини транспорту. Зверніть увагу на цю статтю – “Low Cost авіакомпанії будуть працювати в Україні: Ryanair уклав контракт з аеропортом «Львів».

Омелян зазначив, що сторони працюють над створенням ідеальної формули бізнес-відносин, яка буде відповідати інтересам України і дозволяти лоукост заробляти гроші, працюючи в країні. Міністр упевнений, що переговори закінчаться успішно і дозволять створити умови для довгого і плідного співробітництва.

Прихід Райнера на український ринок крім Міністерства інфраструктури також підтримує Кабінет міністрів і Адміністрації президента.

Читайте також:

1.Недоступний Ryanair: авіакомпанія повертає гроші за квитки (ДОКУМЕНТ)

2.В Україні заявляють, що компанія Ryanair готова продовжувати переговори з Борисполем

3.Авіакомпанія Райнер домоглася відставки директора київського Борисполя

4.Новини України сьогодні говорять про те, що Харків і Познань зв’яже автобус (ФОТОФАКТ)

5.Лоукостер Wizz Air оголосила нову акцію: забронювати квиток можна всього лише за 15 євро (ФОТОФАКТ)