Лоукостер Wizz Air оголосила нову акцію: забронювати квиток можна всього лише за 15 євро (ФОТОФАКТ)

Після того, як стало відомо, що ірландський лоукост Ryanair не зумів домовитися з київським «Борисполем» і відмовився від можливості працювати в Україні, його конкурент – компанія Wizz Air оголосила про нову акцію.

Так, забронювати квитки на рейси компанії Wizz Air можна буде лише за 15 євро. Акція триватиме до 30 листопада 2017 року.

_1

Зазначимо, що скористатися можливістю придбати квитки за феноменально низькою ціною можна буде лише за наявності бронювання Ryanair і за умови того, що в літаку будуть вільні місця.

Зверніть увагу, що ми завжди в курсі останніх акцій, оголошених тим або іншим перевізником. Детальніше про можливості придбати квитки дешевше ми писали в наших попередніх статтях, наприклад в “Лоукост авіакомпанії дозволили українцям безкоштовно переночувати в стамбульському готелі”.

Акція Wizz Air спрямована на «порятунок» тих пасажирів, хто сподівався на прихід ірландського лоукостера в Україну і планував купити квитки за низькою ціною.

Нагадаємо, що про розірвання домовленості між ірландським лоукостером Ryanair і адміністрацією столичного Борисполя було оголошено лише вчора.

Читайте також:

1.Останні новини: Укрзалізниця запустила продаж квитків в Польщу через Інтернет

2.Лоукостер Ryanair відмовився від України: Київ та аеропорт Бориспіль заперечують свою провину

3.Дешева авіакомпанія по Європі збільшує кількість рейсів в Україну (ФОТОФАКТ)

4.Доступні рейси Одеса-Тель-Авів: літак зробить Ізраїль ще ближче

5.Новини України: Україна сьогодні дізналася про старт прямих авіарейсів в США