Квитки на потяги скоро можна буде відстежувати

Нова система купівлі квитків на поїзди, яку планують запустити в Україні, допоможе пасажирам швидше купити квитки на популярні залізничні маршрути.

Хронічна нестача квитків на поїзди, особливо на найбільш популярних маршрутах, викликає справедливе обурення у переважної кількості пасажирів, які користуються послугами залізничного транспорту. Щоб хоча б наблизитися до вирішення цієї проблеми, в «Укрзалізниці» розробляють нову систему за допомогою якої будь-хто зможе зареєструватися у листі очікування, якщо квитків на потрібний йому маршрут немає. Відразу при появі квитків клієнт отримає повідомлення і зможе придбати проїзний документ.

Про розробку нового сервісу для пасажирів поїздів повідомив начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування «Укрзалізниці» Олександр Красноштан.

Александр Красноштан

Система розробляється з метою боротьби з фактами перекуповування квитків, що в результаті призводить до виникнення штучного дефіциту і невдоволення пасажирів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про підвищення цін на квитки. Тариф на потяги з 1 жовтня зріс на 12 відсотків. За 2018 рік зростання цін на квитки склав 25 відсотків.

Джерело: www.eurabota.ua

11.10.2018