Авіакомпанія Візз Ейр скасувала плату за ручну поклажу

Один з найбільших лоукостерів Візз Ейр оголосив про скасування плати за ручну поклажу. Про це напередодні офіційно заявили в прес-службі авіакомпанії.

Плата за ручну поклажу на всіх літаках авіакомпанії буде скасована з 29 жовтня 2017 року.

Airbus-A320-200-WizzAir

Крім того, повідомляється, що лоукост також перестане розділяти ручну поклажу на платну велику (56х45х25 см, вага до 15 кг) і маленьку беслатную (42х32х25 см, вага до 15 кг) .

Замість цього авіакомпанія Візз Ейр введе новий єдиний стандарт для ручної поклажі, розміри якої складуть 55х40х23 см, а максимальна вага дійде до 10 кг.

Нагадаємо, що раніше авікомпанію заявляла про інших приємних бонусів для українських клієнтів, про що докладніше можна довідатися в нашій статті “Лоукостер Wizz Air оголосила нову акцію: забронювати квиток можна всього лише за 15 євро (ФОТОФАКТ)”.

Зазначимо, що тим пасажирам, які придбали квитки і вже встигли оплатити перевезення ручної поклажі на рейси, призначені після 29 жовтня, буде обурена вартість послуги у розмірі 120% від сплаченої суми.

На цьому нововведення не закінчуються. Так, лоукост змінив умови для пасажирів, обдающих правом пріоритетною посадкою. Тепер такі клієнти компанії отримають можливість взяти з собою предмет ручної поклажі з габаритами 55х40х23 див.

Читайте також:

1.Дешеві компанії-лоукостери прийдуть в Україну: Райнер хоче залишитися в країні

2.Low Cost авіакомпанії будуть працювати в Україні: Ryanair уклав контракт з аеропортом «Львів»

3.Недоступний Ryanair: авіакомпанія повертає гроші за квитки (ДОКУМЕНТ)

4.В Україні заявляють, що компанія Ryanair готова продовжувати переговори з Борисполем

5.Авіакомпанія Райнер домоглася відставки директора київського Борисполя