Число рейсів в міста Італії зі Львова буде збільшено

Львів’яни будуть мати можливість подорожувати в ще більше міст Італії: з 22 червня 2018 року починають виконувати нові рейси, про це повідомили представники авіакомпанії Ernest Airlines на прес-конференції в аеропорту Львова.

Ernest Airlines фото

На влаштованій днями у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького авіакомпанією Ernest Airlines прес-конференції, був офіційно анонсований запуск двох нових постійних авіарейсів по маршрутах: Львів-Мілан (аеропорт Мальпенса) і Львів-Рим (аеропорт Фьюмічіно). Регулярні рейси почнуть виконуватися з 22 червня.

«Чим більше ми маємо рейсів, тим більше людей знає про нас. Кожен місяць від італійського авіаперевізника Ernest Airlines ми отримуємо чудові новини про нових маршрутах. Нещодавно отримали інформацію, що рейси на Неаполь збільшуються з трьох до чотирьох на тиждень. Я сподіваюся, що всі відкриті рейси мають хорошу перспективу», – зазначила директор МА «Львів» Тетяна Романовська.

Відкриття нових рейсів обумовлене великою кількістю українців, які живуть і працюють у цієї південноєвропейської країні, а також лібералізації безвізового режиму, збільшення кількості туристів та відпочиваючих.

В цілому влітку авіакомпанія буде виконувати 16 рейсів на тиждень. Зі Львова без пересадок можна подорожувати в п’ять міст Італії: Рим, Мілан, Венеція, Неаполь і Бергамо.

Джерело: www.eurabota.ua